Motor Oli: Curs de Mestre d’Almàssera
Us informem del curs i pràctiques de Mestre d’almàssera que es farà a l’Escola Agrària de les Borges Blanques a partir d’aquest setembre.
Aquest curs pretén actualitzar les qüestions claus que ha de dominar un moliner, Mestre d’almàssera, en la gestió d’un molí productor d’oli d’oliva verge extra (OOVE), tant en l’establiment de criteris i requisits de recepció de les olives en el molí, establiment de les millors condicions i processos de recol·lecció a realitzar pels productors, l’organització en lots de les diferents partides rebudes assegurant la seva traçabilitat, com en el maneig, preparació i ajustament de les diferents instal·lacions del molí d’oli per extreure tot el potencial organolèptic i qualitatiu possible per elaborar un OOVE de màxima qualitat.
Us podeu descarregar el full informatiu del curs i les pràciques en els següents enllaços:
PRÀCTIQUES D’AJUDANT DE MESTRE D’ALMÀSSERA